Livs fackförbund logotype
inkomstforsakring
Inkomstförsäkringen

Pengar att hämta!

Som medlem i Livs får du del av ett innehållsrikt avtal, ett stort försäkringspaket och en modern fackförening som jobbar för dig.
Läs mer

24-timmars service

Har du en fråga som rör din anställning. Tveka inte att ta kontakt med oss.
Läs mer


Telefontider
måndag-torsdag: 08.00-16.30
fredag: 08.00-15.00
08-796 29 00


 • Skyddsombudens dag 26 oktober

  Hot och trakasserier har tyvärr blivit allt vanligare inslag i skyddsombudens vardag. På skyddsombudens dag 26 oktober presenteras en ny kartläggning som LO tagit fram. Viktigt för alla att ta del av för att backa och stödja skyddsombuden i deras viktiga uppdrag.

  Läs mer »
 • Systembolaget måste göra om och göra rätt

  De grova missförhållanden som råder vid Robertsons Winerys vingårdar och fabrik kan inte accepteras, säger Hans-Olof Nilsson, förbundsordförande i Livsmedelsarbetareförbundet. Systembolaget måste göra om och göra rätt! Helt uppenbart bryter Robertsons helt medvetet mot Systembolagets etiska regler. Systembolaget måste införa ett omedelbart säljstopp av Robertsons viner för att tvinga producenten att leva upp till grundläggande mänskliga rättigheter, avslutar Nilsson.

  Läs mer »
 • Protestera mot Robertsons Winery!

  Ikväll rapporterar Uppdrag Granskning om de grova missförhållanden som råder vid Robertson Winerys vingårdar och fabrik i Sydafrika. Fackföreningen CSAAWU har under många år drivit kampen för löner som går att leva på, för vettiga villkor och rätten att teckna kollektivavtal. Arbetsgivaren har vägrat och därför är CSAAWUs medlemmar i strejk sedan augusti.

  Läs mer »

 Avtal 2016 info in english recept
Logga IN

© Livsmedelsarbetareförbundet 2009 • Info hemsidan Om cookies
Upplandsgatan 3, Box 1156, 111 81 Stockholm
Telefon: 08-796 29 00 • Fax: 08-796 29 03 • E-post: info@livs.se