Bli medlem

Att vara med i en fackförening är en smart affär för dig och en garanti för att den svenska arbetsmarknaden omfattas av schyssta löner och trygga villkor. Men förutsättningen för att vi ska kunna kämpa för bagare, såskokare, slaktare, bryggare, chokladtillverkare – och alla andra inom livsmedelsbranschen – är att vi är många som höjer rösten mot orättvisor. Därför är det så viktigt att vi organiserar oss tillsammans och ställer gemensamma krav.

Ensam är inte stark, speciellt inte på arbetsmarknaden. Som medlem har du möjlighet att engagera dig, lämna förslag och vara en del av förbundets verksamhet. Det finns också möjligheter till att delta i medlemsutbildning och andra studier. Livsmedelsarbetareförbundet står på din sida och garanterar ett starkt kollektivavtal.

Här finns mer information om vad medlemskapet i Livs innebär.

Ansök om medlemskap digitalt via bank-ID.
Ansöker du om medlemskap digitalt kan du bli medlem direkt genom att swisha in din första medlemsavgift.

Har du inte bank-ID kan du ladda ner inträdesansökan genom att klicka här.

OBS! Om du laddar ner blanketten på din mobil kommer inträdesansökan inte vara interaktiv såvida du inte har en adobe-app eller liknande verktyg dit du kan ladda över ansökan och därefter fylla i blanketten. Du kan skriva ut blanketten direkt från mobilen om du har tillgång till en trådlös skrivare.   

Laddar du ner blanketten på din dator kan du fylla i den direkt för att sedan skriva ut den, signera och skicka in till:
Livs
Box 1156
111 81 Stockholm

Välkommen som medlem!