Livs.se

2019-11-27 kl 11.34

Inträdesansökan

Hur du blir medlem i Livs beror på om du redan är medlem i ett annat LO-förbund eller om ett medlemskap i Livs är ditt första medlemskap, alternativt om du är medlem i ett tjänstemannaförbund.

 • Du som är medlem i ett annat LO-förbund och nu ska gå med i Livs
  Du ska begära övergång från ditt nuvarande förbund till Livs. Enklaste och snabbaste sättet att begära övergång är via BytLOFack.se
  Genom att klicka på länken kommer Livs få din inträdesansökan och ditt tidigare förbund får veta att ditt medlemskap ska upphöra. Övergångsprocessen sköts då helt och hållet av förbunden.

 • Du som är helt ny medlem och inte är medlem i ett annat LO-förbund
  Ansök om medlemskap digitalt via BankID genom att klicka här. 
  Ansöker du om medlemskap digitalt kan du bli medlem direkt genom att swisha in din första medlemsavgift.
  Har du inte BankID kan du ladda ner inträdesansökan genom att klicka här.

OBS! Om du laddar ner blanketten på din mobil kommer inträdesansökan inte vara interaktiv såvida du inte har en adobe-app eller liknande verktyg dit du kan ladda över ansökan och därefter fylla i blanketten. Du kan skriva ut blanketten direkt från mobilen om du har tillgång till en trådlös skrivare.   

Laddar du ner blanketten på din dator kan du fylla i den direkt för att sedan skriva ut den, signera och skicka in till:
Livs
Box 1156
111 81 Stockholm

För att få inträdesansökan hemskickad till dig eller för frågor om medlemskap, kontakta medlemsservice på telefonnummer 08 – 796 29 00 eller via e-post på info@livs.se.

Välkommen som medlem!