Livs.se

2019-11-27 kl 11.42

Medlemskort

Livs medlemskort ger dig förmåner som rabatter och erbjudanden på allt ifrån resor, friskvård och hemelektronik till teater och evenemang. Det finns både nationella och lokala erbjudanden. Du har även möjlighet att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion. Livs medlemskort är ett samarbete med LO Mervärde.

Livs medlemserbjudanden varierar över tid så glöm inte att hålla utkik efter nya rabatter! Varje månad har vi dessutom ett extra förmånligt erbjudande. För närvarande erbjuder vi rabatter med exempelvis SJ, Specsavers och Viking Line. 

Hur får jag medlemskortet?

Medlemskortet skickas hem till dig. Vill du kan du senare ansöka om att koppla ett betal- och kreditkort till medlemskortet.

Hur får jag tillgång till förmåner och rabatter med medlemskortet?

Medlemskortet ger dig rabatter hos Livs och LO Mervärdes partners. Genom att logga in på Mina sidor får du tillgång till dina erbjudanden.

Efter inloggning på Mina sidor tar du dig vidare från startsidan till LO Mervärde genom att klicka på det gröna medlemskortet i spalten till höger. Det är viktigt att du använder samma flik, annars kan du inte se rabattkoderna. För att se rabattkoderna måste du även acceptera cookies. Du kan inte logga in på LO Mervärde via mobilen.

Genom kortet vill vi ge medlemmarna möjlighet till förmåner som ger guldkant på tillvaron. Mer information om kortets fördelar hittar du på LO Mervärdes webbplats.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Tillsammans med övriga fackförbund inom LO Mervärde bestäms vilka företag vi samarbetar med. Förmåner och erbjudanden ska vara prisvärda, men inte till vilket pris som helst. Förbundet gör inga avsteg från vår fackliga idé, bland annat kräver vi att de företag vi samarbetar med ska ha kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag som du tycker vi ska samarbeta med, skicka då ett tips till: mervarde@lo.se

Vad gör jag om jag tappat mitt medlemskort?

Om du tappar ditt medlemskort så ringer du till förbundet 08 – 796 29 00. Då får du ett nytt medlemskort hemskickat.