Lediga jobb

Jobba hos oss

Här hittar du aktuella lediga tjänster som utlyses på Livsmedelsarbetareförbundet. Ser du inga lediga tjänster så är inga utlysta just nu.


Livsmedelsarbetareförbundet söker en kommunikatör till förbundskontoret i Stockholm.

Publicerad 5 februari 2019.

Som kommunikatör ansvarar du för den interna och externa kommunikationen.

Kommunikatören är redaktör för förbundets webbsidor, intranät, sociala medier och övriga externa och interna kommunikationskanaler inklusive material. Som kommunikatör är du delaktig i att ta fram planer för förbundets interna och externa kommunikation samt bistår organisationen med att ta fram och redigera presentationsunderlag, pressmeddelanden, programskrifter, informationsmaterial och andra dokument.

Befattningen som kommunikatör omfattar även att i projektform utveckla förbundets informationskanaler så som hemsida, intranät, sociala medier m.m.

Kommunikatörens roll kräver god förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där tempot periodvis är högt. Arbetet kräver att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Som kommunikatör ska du ha utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande högskoleutbildning med fokus på media och kommunikation.

Du är en god skribent och van att skriva och redigera både nyhetstexter och mer formella dokument. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Du är noggrann, ordningsam och effektiv samt har en väl utvecklad servicekänsla. Du har förmåga att hålla flera processer igång samtidigt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du agerar lugnt i stressituationer, behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker vid hög arbetsbelastning.

Om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och du delar arbetarrörelsens värderingar är du välkommen med din ansökan. Erfarenhet av arbete inom arbetarrörelsens organisationer är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön efter överenskommelse.

I övrigt gäller villkor enligt kollektivavtal mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation och Handelsanställdas förbund. För att få ytterligare information om tjänsten kontakta Solweig Larsson, telefon 08-796 29 21.

Du skickar din ansökan till info@livs.se senast den 22 februari 2019. Vi kommer genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.