Hur fungerar Livs medlemskort?

Livs medlemskort är laddat med förmåner och rabatter och är ett samarbete med LO Mervärde.

Förbundets uppgift är att ta tillvara dina intressen som medlem både på arbetsmarknaden och i samhället i övrigt. Som medlem i Livs får du råd och stöd i alla frågor som rör din anställning. I medlemskapet finns också många bra och viktiga försäkringar.

Livs medlemskort ger dig rabatter och erbjudanden på allt ifrån resor, friskvård och möbler till böcker och synundersökningar. Du har även möjlighet att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion.

Hur får jag medlemskortet?

Medlemskortet skickas hem till dig. Vill du kan du senare ansöka om att koppla ett betal- och kreditkort till medlemskortet.

Hur får jag tillgång till förmåner och rabatter med medlemskortet?

Genom att logga in på Mina sidor får du tillgång till dina erbjudanden.

Efter inloggning på Mina sidor tar du dig vidare från startsidan till LO Mervärde genom att klicka på det gröna medlemskortet i spalten till höger. Det är viktigt att du använder samma flik, annars kan du inte se rabattkoderna. För att se rabattkoderna måste du acceptera cookies.

Genom kortet vill vi ge medlemmarna möjlighet till förmåner som ger guldkant på tillvaron. Mer information om kortets fördelar hittar du på LO Mervärdes webbplats.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Tillsammans med övriga fackförbund inom LO mervärde bestäms vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden ska vara prisvärda, men inte till vilket pris som helst. Förbundet gör inga avsteg från vår fackliga idé, bland annat kräver vi att de företag vi samarbetar med ska ha kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag som du tycker vi ska samarbeta med, skicka då ett tips till: mervarde@lo.se

Vad gör jag om jag tappat mitt medlemskort?

Om du tappar ditt medlemskort så ringer du till förbundet 08 – 796 29 00. Då får du ett nytt medlemskort hemskickat.

Här finns länkar till mer information om Livs medlemskort.

Aktuella erbjudanden

Livs medlemskort – så funkar det

Livs medlemskort med betalfunktion